dilluns, 21 de juny del 2010

QUE TORNIN JA !!

Ja no són notícia. Les seves famílies callen perquè els han dit que callin. La premsa calla perquè -diuen- és el més prudent... perquè hi ha formes subtils de censura, perquè els mitjans han oblidat què és lluitar contra el feixisme mentre s'omplen la boca amb la memòria històrica i altres filigranes políticament correctes. Les televisions del país parlen de la maldat d'Israel i callen que els van segrestar uns islamistes radicals. TV3 ja no ens parla de la protesta de cada dimecres contra aquest segrest; l'alcalde de Barcelona -el que subvenciona amb 60.000 € el Tribunal Russell contra Israel- l'alcalde que, aprofitant la cavalgata de reis, va prometre als nens barcelonins l'alliberament dels segrestats, parla dels seus problemes i calla que una caravana solidària sufragada amb els diners dels barcelonins va ser atacada i que encara hi ha dos ciutadans segrestats. El President de la Generalitat només va aparèixer per fer-se una foto a l'aeroport al costat d'una pobra dona que va haver de "convertir-se a l'islam" per tal de ser alliberada, ignorant que es lliurava a un sotmetiment perpetu. Les feministes s'han empassat l'orgull i callen, les associacions islàmiques de Catalunya no han condemnat aquest segrest i callen i atorguen i insulten amb el seu silenci el nostre país, la vida dels segrestats i qualsevol vestigi de convivència i de bona voluntatat. Calla l'oposició per no afrontar cap compromís, callen els col·legis d'advocats, de periodistes, d'enginyers, calla l'església, calla el Govern espanyol presoner de la seva suïcida "aliança de civilitzacions". I callen els progres de la kúfia i els periodistes que viuen de denunciar i demonitzar Israel. Callar davant el totalitarisme és abdicar. Nosaltres no renunciem al futur. Ho hem dit més d'una vegada : hi ha moltes coses que ens separen de la "Caravana Solidària", però sabem, denunciem i reivindiquem que dos homes innocents estan segrestats des de fa més de mig any pels enemics de la democràcia. Volem que tornin ja, volem que tornin vius, demanem que tots els partits i les associacions que afirmen defensar la vida, la llibertat, la democràcia, la dignitat i l'entesa amb altres cultures pengin els seus retrats arreu i que exigeixin el seu alliberament immediat sense condicions. EXIGIM QUE ROQUE PASCUAL i ALBERT VILALTA SIGUIN ALLIBERATS IMMEDIATAMENT!!!

4 comentaris:

David ha dit...

És ben bé que el tema ha desaparegut de les notícies! Aquest producte generador de neuròsis col·lectives que en diuen actualitat és ben pervers. Tant de bo tot acabi bé.

Octavi ha dit...

Quan es va a llocs com a aquests s´hi va assumint plenes responsabilitats, i si a sobre s´incompleix el mínim protocol de seguretat, no seré jo qui en reclami el seu retorn, és més ja s´hi poden quedar. De cap de les maneres hauriem de pagar cap rescat.

Anònim ha dit...

Octavi, amb respostes fanàtiques no anem enlloc. El dia que els fanatismes reculin les solucions estaran a l'abast de tot i de tothom. Fanatismes sovint desprestigien causes nobles com la d'Israel, com la de la superació de conflictes sobredimensionats, com en definitiva les guerres latents que ens toquen el voraviu. És lleig el que dius i encara més lleig és com ho dius.

Rafel / Hostafrancs

Octavi ha dit...

Anònim, només dic el que penso, ja estic fart de tanta manipulació informativa.