divendres, 5 d’agost del 2011

Joan Ferran : la judeofòbia d'un progre a temps parcial

Joan Ferran -el Senyor de les Crostes- va distingir-se cridant a una mena de revolta popular contra Israel amb motiu de l'operació Plom Fos. La convocatòria, il·lustrada amb una imatge de la terrorista Leila Khaled, va dur a la famosa manifestació gihadista amb crits a favor de Hamas, amb dianes amb les cares de Pilar Rahola i altres catalans defensors d'Israel i amb l'exhibició d'una pistola al costat d'un Alcorà. Pregunta : ¿què fa Joan Ferran per protestar contra les massacres del dictador siri Bashar al Assad contra el seu poble? Resposta: res de res. Milers de morts, desenes de milers de detinguts, torturats, desplaçats, famílies que no poden enterrar els seus morts... Res. L'última entrada al seu blog sobre Síria és del juny del 2010, on afirma, en relació a l'assalt al Mavi Marmara que "probablemente todavía Turquía no ha tomado todas las medidas contrarias a la política deshumanizada de Israel. Existe la probabilidad de que se cree un frente antiisraelí en Oriente Medio, encabezado por Turquía y al cual se le sumaría Siria". ¡Què bo, Síria formant part d'un front humanitari! Però la cosa no acaba aquí, la seva anterior entrada duia per títol 'Síria el eje de... la paz'. I ¿saben com titulava el seu post anterior?: 'Síria quiere la paz'. Aquí narrava un viatge institucional del PSC a Síria amb l'amic Iceta i ell mateix cantant les meravelles de la revolució baassista. Per cert, el Partit dels socialistes (?) catalans (?) tampoc no tenen res a dir sobre les matances de Síria. La darrera referència sobre aquest país, del 22 de juny d'enguany, duu per títol 'Democràcia, democràcia, democràcia'. Bàsicament equipara les protestes dels Indignats de Catalunya amb els de Síria sense entrar en detalls. La premsa, la Fiscalia i el Col·legi de psiquiatres de Catalunya encara no s'han pronunciat. Sí, fa gràcia, oi?

12 comentaris:

xavier icart ha dit...

La secta de ls esquerres de Catalunya ja no dóna més de si. És evident el seu odi contra Israel, però tenint en compte que ls esquerres, totes, encara arrosseguen el llast del marxisme-stalinisme enganxat al cervell, és òbvi que confraternitzint amb l'islam, una religió totalitària i negacionista per essència de la democràcia i de les llibertats individuals i col.lectives. Els de la crosta ja els coneixem prou bé, i així els hi van les eleccions una rere l'altra. Us saluda cordialment Xavier Icart

Lior ha dit...

Jo no diría, Icart, que confraternitzin amb l'islam, que en el fons, cas de coneixer-lo, cosa que dubto, se'ls en fot, sinó que pateixen aquesta malaltia (social sí, però parlo literalment) que anomenem judeofòbia. Que l'esquerra totàlitària, a més a més de judeofòbia, pateixi de demència i li trobi charme a l'islamisme, és fruit de la mateixa judeofòbia en convinació amb el seu estat (pre)mental. Fa temps que parlo de malaltia, perquè en fa molt que veig un nivell de visceralitat i obsessió envers Israel, que, dedicades a qualsevol altre país, farien basarda als mateixos que la pateixen.
En Ferran, Capità, un altre sant de la meva indevoció, talment els seus comparses.
Heu de repetir la vostra visita a Sodoma, que ja us n'ha passat l'efecte...

Míriam ha dit...

Ai, amics, a mig estiu, drifrutant de les vacances, amb una xafagor que t'aboca a la dropada, sentir parlar del tema del Ferran, l'Iceta el PSC i el seu partit germà Partit Baas Àrab Socialista, em deprimeix. M'estimo més les vostres converses inintel.ligibles de Sodoma...

No sé si posar un poema al bloc o una capsa de Prozac.

Lior ha dit...

És per culpa del Capità, eh! Diu que ens farà posts més lleugerets i mira'l...
Per mi millor que pengis un poema, jo sóc més de tranquimajín...
Xabat Xalom!

Lior ha dit...

Poemes penjats

Anònim ha dit...

Jo alucino (té una mica més d'un any):

http://foros.laverdad.es/judios-catalanes-t316.html

Marcel ha dit...

haurem de concloure que destacats membres del PSC-PSOE són connivents amb el nacionalsocialisme baasista de Michel Aflaq i Salah Bitar, que arrela conscientment en el nacionalsocialisme alemany?...

David ha dit...

A aquesta genteta del PSC-PSOE se'ls coneix més pels seus silencis que per les seves paraules. Fa gràcia i fàstic alhora.

Anònim ha dit...

Hi ha una esquerra analfabeta que segueix encara els vells dogmes que emanaven de Moscou, no lligen sinó els vells paperots ancorats en aquests mateixos dogmes, aquesta esquerra està formada per burros i corderets, pura ganduleria. Fan pena i fàstic. I és clar, la judeofòbia ix de bades, dormen tranquils perquè ningú els posarà una bomba al bus o al tren. Miserables.

Anònim ha dit...

Juan Ferran...buff quina mandra. Es una especie de destil.lat de tot que esta podrit en aquest mon.

Octavi ha dit...

D´aquesta maleïda esquerra i la seva pretesa superiorita moral que encara mai ha demanat perdó no en vuul saber pas res.

Hasbarats ha dit...

Em demano si creuen seriosament que són progressistes. La distorsió de la realitat pot ser absoluta.